COVID-19 maatregelen

Op deze pagina geven wij actuele informatie in het kader van COVID-19 maatregelen.

Het is fijn dat trainingen weer fysiek door kunnen gaan. Dat neemt niet weg dat ZuidemaPM de landelijk geldende COVID-19 maatregelen blijft volgen. De gezondheid van iedereen staat voorop. We volgen daarom de richtlijnen van het RIVM.

Samen zorgen we voor een veilige omgeving

Wij doen er alles aan om een stimulerende en veilige leer- en werkomgeving te creëren. Wij vragen ook aan onze deelnemers om zelf verantwoordelijkheid te nemen en basisadviezen op te volgen:

  • Blijf thuis bij klachten.
  • Ga je naar een drukke plek waar veel mensen zijn? Doe dan een zelftest.

Anticiperen op ontwikkelingen  

  • Wij hebben heel wat ervaring opgebouwd met het verzorgen van online trainingen. Daarvoor hebben we een goed toegeruste studio beschikbaar. Wij kunnen online trainingen snel en doeltreffend aanbieden. We krijgen daar positieve respons op!
  • Ook al prefereren wij het principe van face-to-face trainingen, voor teams die verspreid zitten in het land of de wereld is het een uitkomst gebleken. Overleg met ons hoe we een passend aanbod kunnen doen van een online training.
  • Komt er onverhoopt toch weer een COVID-19 uitbraak? We zijn er klaar voor als het samenkomen verhinderd wordt, zodat je trainingssessie niet onnodig lang uitgesteld hoeft te worden.
  • Ben je nieuw in de OR of er recent bij betrokken? Wij hebben een e-learning ontwikkeld die je kunt volgen in je eigen tijd en tempo. Meer info? klik hier

Klik op de onderstaande links om meer te lezen.


Wij zijn experts in besluitvorming

Wij helpen je écht invloedrijk te zijn

Aandacht voor belangen

Goed gevoel voor de praktijk

Ontvang interessante blogs in je mailbox!

Een nieuwsbrief met de laatste ins- en outs over medezeggenschap, besluitvorming en personeelsmanagement. Blijf up to date.