Disclaimer

Algemeen

Zuidema Personeelsmanagement BV doet zijn uiterste best om de informatie op deze site zo actueel en volledig mogelijk te houden. Toch kan het voorkomen dat informatie onjuist of onvolledig is. De inhoud kan zonder vooraankondiging wijzigen. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht

De inhoud van de website is auteursrechtelijk beschermd. Deze rechten behoren toe aan Zuidema Personeelsmanagement BV. Niets van de informatie op deze website, met uitzondering van de items in de Blog en de pagina’s waar actief een ‘share’ optie gegeven wordt, mag worden gekopieerd, opgeslagen of op andere manieren gebruikt en/of verspreid zonder expliciete (schriftelijke) toestemming van Zuidema Personeelsmanagement BV.
De rechten op het Zuidema FunctiewaarderingsSysteem ZFWS  en de  (trainings)programma’s behoren uitsluitend toe aan Zuidema Personeelsmanagement BV. Het Invloedmodel®, Inzicht in Invloed®, Inzicht in Adviseren®, Inzicht in Onderhandelen® en Inzicht in Krachtenvelden® zijn handelsmerken vanBureau Zuidema BV. Zij zijn tevens enig licentiehouder in Nederland van het Invloedmodel®.

E-mails

Wanneer je geen mail van ons wenst te ontvangen, kun je je afmelden via de link in het eerstvolgende e-mailbericht. Je kunt ons ook actief een e-mail sturen op info@zuidema.nl of ons bellen op (033) 434 58 00

Zuidema Personeelsmanagement BV
Olmenlaan 4
Postbus 127
3830 AC Leusden


Wij zijn experts in besluitvorming

Wij helpen je écht invloedrijk te zijn

Aandacht voor belangen

Goed gevoel voor de praktijk

Ontvang interessante blogs in je mailbox!

Een nieuwsbrief met de laatste ins- en outs over medezeggenschap, besluitvorming en personeelsmanagement. Blijf up to date.