Medezeggenschap voor OR

Invloedrijk zijn betekent meer dan over de juiste kennis beschikken. Het gaat ook om vaardigheden, oog hebben voor het krachtenveld, een constructief kritische houding hebben en op gepaste wijze gebruik weten te maken van hulpbronnen. Een invloedrijke OR is doel- en actiegericht en met oog voor het behoud van de onderlinge relatie.

Om echt invloedrijk te zijn als OR bieden wij verschillende soorten diensten:

  • Advies en begeleiding bij situaties waar je als OR alleen niet zomaar uitkomt, zoals hulp bij reorganisaties of ingewikkelde instemmingsverzoeken. We bieden hulp bij het proces en we leveren expertise. Waar we die niet zelf hebben schakelen we collega’s uit ons uitgebreide netwerk in. Vraag naar onze uitgebreide ervaring!
  • Training en scholing: wij bieden allround opleidingen, van kennisgerichte modules tot onderhandeltrainingen, van themagerichte studiedagen tot samenwerkingstrainingen.
  • Organisatie en dagvoorzitterschap bij evenementen. Diverse organisaties hebben al gebruik gemaakt van onze diensten.
  • Coaching: van individu (dikwijls de voorzitter) tot de hele OR. Met name bij functioneringsvraagstukken helpen wij oplossingen te vinden.

Nog vragen? Kijk of we ze al voor je beantwoord hebben! FAQ
Kijk direct naar het overzicht van al onze trainingen!
Dit zijn onze meest gevraagde OR trainingen:
Nieuw in de OR
Leid het OR team
De invloedrijke OR


Wij zijn experts in besluitvorming

Wij helpen je écht invloedrijk te zijn

Aandacht voor belangen

Goed gevoel voor de praktijk

Ontvang interessante blogs in je mailbox!

Een nieuwsbrief met de laatste ins- en outs over medezeggenschap, besluitvorming en personeelsmanagement. Blijf up to date.