Zuidema PM geeft workshops tijdens OR live 2022!

Op 12 oktober 2022 is ook Zuidema PM aanwezig op de OR live beurs 2022. Hier verzorgen wij verschillende interessante workshops!

Walter staat op de mainstage met de presentatie ‘Projectmatig werken met een kleinere OR’. “Dit is het verhaal van de ontwikkeling en transformatie van een OR. Van een grote OR met verschillende OC’s ontwikkelt de medezeggenschap zich naar een (iets) kleinere OR, die grotere onderwerpen projectmatig en met inzet van participanten is gaan afhandelen.”

Jeroen en Christa geven de workshop ‘Reorganisatie en de OR’. In deze workshop delen zij de top 5 do’s en dont’s voor de OR bij reorganisaties. Zo krijgen deelnemers helder zicht op de rol van de OR bij reorganisaties in de praktijk en de onderhandelingen daarbij.

Bert geeft de workshop ‘De kunst van framen door de OR’. Hierin leren deelnemers herkennen hoe bestuurders framing inzetten, maar ook hoe een OR zelf kan framen.

Wil je meer weten? Hier lees je alle informatie over de workshops van Zuidema PM tijdens OR live: https://orlive.nl/workshops/


Wij zijn experts in besluitvorming

Wij helpen je écht invloedrijk te zijn

Aandacht voor belangen

Goed gevoel voor de praktijk