Bert Fundter

Sr. Trainer/Adviseur

Foto Bert Fundner

Ik heb  meer dan 20 jaar ervaring in de medezeggenschap. Daarvoor was ik HR adviseur nadat ik mijn opleiding Strategisch Personeelsmanagement heb afgerond.

Ik ben een all round trainer en ben flexibel in mijn aanpak. Gedurende mijn loopbaan in de medezeggenschap ben ik me steeds meer gaan specialiseren in besluitvorming binnen de medezeggenschap. Onderwerpen als: invloed, besluitvaardigheid, krachtenvelden en communicatie behandel ik vaak.

Ik vind het leuk om mensen krachtiger te maken en het vertrouwen te geven dat ze iets kunnen. Het bieden van handvatten die iemand versterken. Verder houd ik me ook bezig met organisatievraagstukken en begeleid ik ondernemingsraden bij organisatieveranderingen. Contact mij via bert.fundter@zuidema.nl

“We have worked with Bert as our Works Council trainer for a long time now. We have good experience with his work, his commitment and his flexibility. We would recommend Bert Fundter.”

Ernst Iedema, Sales engineer bij Vanderlande Industries, deelnemer aan verschillende trainingen.


Wij zijn experts in besluitvorming

Wij helpen je écht invloedrijk te zijn

Aandacht voor belangen

Goed gevoel voor de praktijk

Ontvang interessante blogs in je mailbox!

Een nieuwsbrief met de laatste ins- en outs over medezeggenschap, besluitvorming en personeelsmanagement. Blijf up to date.