ZPM weer nummer 1!

Zuidema PM nummer 1 adviesbureau voor ondernemingsraden

Uit het onderzoek van Partner of Choice is Zuidema Personeelsmanagement & Medezeggenschap (ZPM) net als in 2021 als nummer 1 beoordeeld in de categorie adviesbureaus voor ondernemingsraden. Partner of Choice is dé jaarlijkse enquête voor en door gebruikers van OR-net: OR-leden, bestuurders, HR-professionals en vakgenoten.

Wij zijn bijzonder trots, dat ZPM voor het tweede jaar op rij bovenaan de lijst staat. Het is duidelijk, dat het geen uitschieter was! Zowel qua bekendheid als qua tevredenheid staat ZPM bovenaan.

Advies en begeleiding voor ondernemingsraden

Vooral bij adviesaanvragen en instemmingsverzoeken, schakelen ondernemingsraden deskundige steun en begeleiding in. Bij voorkeur van adviesbureaus die hun sporen hebben verdiend in de medezeggenschap. Veel voorkomende onderwerpen: reorganisaties, fusies, overnames; splitsen of juist samenvoegen van organisatieonderdelen; beoordeling, beloning en functiewaardering. Maar ook dikwijls specifieke vraagstukken waar een OR niet een-twee-drie uitkomt. Zeker als er grote belangen mee gemoeid zijn.

Wij zijn zeer te spreken over ZPM!” Everhard Feringa, voorzitter COR Fokker

Minstens zo belangrijk vinden opdrachtgevers onze trainingen. ZPM biedt altijd maatwerk van hoge kwaliteit. En ZPM’s toegevoegde waarde is de combinatie van trainingen en advies-op-maat.

De resultaten van dit onderzoek zijn gepubliceerd via het digimagazine op ORnet.

In het vorige digimagazine vind je een uitgebreid interview met adviseurs Walter van der Ploeg, Jeroen de Waal en Bert Fundter.

Ben je ook benieuwd wat Zuidema PM voor jouw OR  kan betekenen? Benader ons gerust voor vrijblijvend advies! ZPM.nl


Wij zijn experts in besluitvorming

Wij helpen je écht invloedrijk te zijn

Aandacht voor belangen

Goed gevoel voor de praktijk